Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


I ett tidigare liv, i ungdomen ( målningen är min egen och gjord av mig själv. )


Förlorad kärlek

Du gråter likt en ostoppbar sunami 

när jag försöker att se in i djupet

av dina ögon som inte vill möta mina

men som alltid varit glada och livliga

och har speglat ren kärlek och liv

men nu bär dom på sorgens flod

och jag undrar om jag är orsaken

till dom.

 

Jag vet ej vad jag gjort

eller om det kanske är något

du behöver att berätta för mig.

 

Jag står inte ut med att se dig

så här ledsen, vill bara krypa ihop

i ett skal, fly bortom, krypa ner i ett

lerigt dike i mitt inre jag.


Men samtidigt skulle jag vilja ta dig

i min famn och få dig att finna trygghet 

i min bringa att vila och ge dig styrka

i det nästa som komma skall.

 

Men jag vågar inte, ifall du skulle neka mig

det skulle göra så ont, inte bara i mig

utan även i min själ

men samtidigt så skulle jag veta.

 

Om du är på väg ifrån mig och göra slut

på grund ut av ett misstag.

 

Ett litet litet misstag 

enligt en av oss..

 

 




Fri vers av Lasseman VIP
Läst 84 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-10-29 01:42



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Ge dig mod du som vacklande eller i osäkerhet tvivlar på om du skall tas väl emot… att ge är större än att spara… oavsett i en sådan situation är alltid det rätta att skänka före att hämma sig själv ifrån att bjuda och skänka tröst… Just det kan vända allt till en god förändring…

Bra skrivet oavsett självupplevd eller inte då det betyder lika mycket för den som hamnat i detta dilemma! Att det går att sätta ord på känslan och att få klarhet!


2023-12-14
  > Nästa text
< Föregående

Lasseman
Lasseman VIP