Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ibland känner vi igen oss.


Bästa vänner efter en dryckesstund

Hej och skål du glade,
du som förgyller min dryckesstund.
Vi som delar våra sorger och glädjeämnen,
vi som förgyller vårat sällskapsliv.
Vi som delar på de olika nivåerna i att älska.
Du och jag i sena stund.
Vi som älskar vår bästa vän efter en dryckesstund.

Starka vi dricker oss oövervinnliga när vi går ut.
Kämpar tappert för att upprätthålla vår heder och profil.
Smeker damerna med de vildaste ord
men förstår inte vad som sker.
Stärker vår kamratskap med dryck i baren
och tänker över kvällen när vi går hem.

Full av ångest och förvirran stöttar vi varann,
dagen efter och tänker på vår kväll.
Den kvällen var speciell.
En kväll då vänner var i fas men välden var det ej.
Den kvällen då du var min vän.

Min bästa vän.




Fri vers av Jee Dee
Läst 1451 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-01-06 11:21



Bookmark and Share


  aol
så som du talar är en riktig vän, kram,aol,
2010-11-28

  Lasseman VIP
Kommer ändå alltid att va din vän vad som än händer, vi är bästisar även över en kopp java som ett glas single malt...bra skrivet som väcker minnen...tack..=)
2007-01-06
  > Nästa text
< Föregående

Jee Dee