Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Låt mig få höra sanningen

Låt mig få
höra sanningen.
Även om sanningen
gör ont.

Låt mig slippa
hoppas varje gång.
Att hoppas gör för ont.

Jag ger dig en
slant för dina tankar
om oss - om mig

Vad är det
egentligen
du är rädd för?

Något måste
det ju vara
eftersom du drar
dig ur varje gång
vi ska ses.

Låt mig få höra
sanningen även
om sanningen
kanske svider.

Men då kanske
jag kan gå vidare,
eller iallafall förstå.

Låt mig få höra
sanningen och få
mig att förstå.

Även om sanningen
kanske gör ont!

Jag älskar dig!




Fri vers av Davidoff
Läst 285 gånger
Publicerad 2006-11-13 17:22



Bookmark and Share


    eva m h
Det är bättre att veta än att gå omkring och undra och skapa sig egna svar på frågorna. Hoppas att du fått veta sanningen!
2006-11-27

    Nicklas VIP
Man känner verkligen igen sig till en viss del. Den hemska ovissheten kan få en att bli tokig. Hoppas du får dina svar, och att det inte gör alltför ont!
2006-11-14

    Suzylu*
Åh avd fiiint.. Verkligen ;o
2006-11-13
  > Nästa text
< Föregående

Davidoff
Davidoff