Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tömd kärlek

Upp ner, upp ner, upp ner.

In ut.

Sen var de slut.




Övriga genrer av Jee Dee
Läst 408 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-11-13 17:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jee Dee