Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlek mätt i tid.

En sekund för en blick.
En minut för att le.

En timme för en kram.
En dag för en puss.

En vecka för en kyss.
En månad för en romans.

Ett år för ett bröllop.
Ett liv för kärlek.




Övriga genrer av Jee Dee
Läst 507 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2006-11-13 17:40



Bookmark and Share


  Lasseman VIP
ja skynda långsamt min vän, allting skall ha sin tid för att spara sig i evigheten..bra skrivet. mvh
2006-11-18
  > Nästa text
< Föregående

Jee Dee