Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Relationsfobiker


Den mentala käftsmällen uteblev
istället ett mjukt smekande vakuum
färgat av nederlagets beska smak

Orden så små och sköra att de
omöjligt kunde såra mig
ord utan vassa kanter lindrar
även en uppenbar frontalkrock

En enda tår blev resultatet utav
svaret på den eviga frågan
\"Vill du ha mig eller inte?\"

En enda

Och jag tror att den var frampressad
av min egen självgodhet och kärlek
till mig själv

\"vid en sådan ung ålder - hon också!\"

Och jag fryser till is inför insikten
att jag sällats till den utstötta gruppen
vars barrikader klarar alla tsunamis
alla katrinor och alla gudrun tillsammans

relationsfobiker

Vi är anonyma men vi hörs och syns
vi är Paris Hilton och Hugh Grant
Vi är personerna med ständig
andressändring

Vi är de tragiska

trasiga

trassliga

människorna

som aldrig ropade hej men aldrig kom
över bäcken heller

vi är dom

som kommer bli som Kierkegaard
vi kommer bli galna av ångest
bli stofiler kanske nekrofiler
och dö med ett gammalt kärleksbrev

i handen

som vi aldrig vågade skicka




Fri vers av Cyanid
Läst 603 gånger
Publicerad 2006-11-14 01:38



Bookmark and Share


  kärleksbarn
älskar slutet,
så jävla rått,
så jävla vackert,
så jävla bra!
2006-11-14
  > Nästa text
< Föregående

Cyanid
Cyanid