Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Något trasas sönder...

Något trasas
sakta sönder
inom mig.

Känner hur
något brister
inom mig.


Undrar vad
det är som
är påväg
att gå
sönder.

Är det
hjärtat
som går
sönder?

Nej, det
tror jag inte.


Tror det är
min kärlek
till dig, som
sakta trasas
sönder

För att sedan
falla sönder
i tusen bitar
som sen har
svårt att hitta
tillbaks till
varandra
- Precis som
när man lägger
ett pussel

Eller kanske är
det min tillit
till andra
människor.

Jag vet inte.
Det enda jag
vet är att
jag inte vill
ha det såhär.

Jag vill må bra
Jag vill kunna
älska dig
och lita på dig.

Men som det
känns just
nu så vet
jag inte om
det går.
- Jag vet inte
om jag kan.

Jag vill så
gärna.

- Men just
nu går det inte.


Saknar dig!!

Puss




Fri vers av Davidoff
Läst 396 gånger
Publicerad 2006-11-14 11:20



Bookmark and Share


  DanSan
**************************

Härlig känsla men låt det inte

trasas sönder, utan lev fullt ut

älska människor för det de är

älska dig själv för du är unik!!!

Allt gott, Dan!

**************************
2006-11-26

  Mangal VIP
Aj. Gjorde ont. Känns som om något slöts. Inte vågade vara öppet längre. Bra fångat!
2006-11-22

    Suzylu*
Oh denna var good ;D , Bra formulationb :D:D
2006-11-14
  > Nästa text
< Föregående

Davidoff
Davidoff