ett barn, liten men fulländad

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ett barn, liten men fulländad




Stor + Liten = Detsamma

 

jag håller din lilla fulllända hand i min

se hur liten den är

 

men ändå så lika

 

lyssnar stilla

vilar tryggt tanken

i dina andetag




Fri vers av ia VIP
Läst 189 gånger
Publicerad 2006-11-15 23:21



Bookmark and Share


  Micael Axelsson
Stillsamt mjuk, trygghetstänkande varm...
så liten, men så stor...
2006-11-17

  Mikael Lövkvist
Vacker, och fridfull, dikt.
2006-11-16
  > Nästa text
< Föregående

ia
ia VIP