Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
8/12-04


...

Jag, som gråter.
Du, som ler.
Jag, som skriker.
Du, som inget ser.
Jag, med smärta.
Du, med glatt humör.
Du, som inte bryr dig.
Jag, som älskar, dör.




Fri vers av Nattiz
Läst 436 gånger
Publicerad 2004-12-15 00:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nattiz
Nattiz