Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
att göra slut


Sorgen tar över.


Hade förlitat mig blint på att älska vidare hela livet
Jag trodde inte att kärleken kunde dö ut
Det är över, sorgen drog över mig svepande





Fri vers av Carola Viola Hedelius VIP
Läst 408 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-11-17 12:42



Bookmark and Share


  Dilsewat
Sista raden smärtar,
nästan som att begravas...
2006-11-23
  > Nästa text
< Föregående

Carola Viola Hedelius
Carola Viola Hedelius VIP