Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vill vara vilse

vill försvinna in i din värld

låt mig gå vilse i dina tankar

dina ord

i din famn, i håret på ditt bröst

och aldrig hitta ut igen




Fri vers av Mareld
Läst 247 gånger
Publicerad 2006-11-18 16:49



Bookmark and Share


  Mikael Lövkvist
:-) Vackert skrivet. Ja, jag känner igen känslan
(förrutom att jag inte längtar in i håriga bröst :-)
2007-01-03
  > Nästa text
< Föregående

Mareld
Mareld