Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en historia om den jag var, lite överdriven dock men fortfarande sann.


Vilja


färgade håret
droger och sprit

upskurna såret
på armen är skit

du tror det är verkligt
att vara i sorg

att ej finna frihet
att vara en sorg

som musiken du hör på
historier du ser

men det som du känner är ej verklighet

verkligt är vänskap
att tro på varann

inte att fejka ett sår i en hand




Fri vers av MW
Läst 312 gånger
Publicerad 2006-11-19 16:11



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Som sagt lite rappigt...och fyllt av segervilja...den slutgiltiga segern över det som varit...bravissimo
2006-11-19

  rebecca d
jamen, tala om rytm! lite rappigt! bra!
2006-11-19
  > Nästa text
< Föregående

MW
MW