Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Längtar....







Efter beröring






Från dig






Längtar.....






Efter värmen





Från din hud





Och önskar




Du fanns här




Fri vers av Davidoff
Läst 297 gånger
Publicerad 2006-11-19 20:20



Bookmark and Share


  änglasjäl
så enkelt,och med få ord sätter du ihop och bildar en enorm känsla:)
2006-11-27

    ej medlem längre
mm skönt du har den iallafall...längtan.
2006-11-19
  > Nästa text
< Föregående

Davidoff
Davidoff