Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mina Drömmars mål

Det känns som om mina drömmar








Snart når sitt mål






Längtar efter dig




Fri vers av Davidoff
Läst 231 gånger
Publicerad 2006-11-21 21:12



Bookmark and Share


    Suzylu*
Åhh.. Su-ve-ränt , Great Davidoff :D Gillar dennaaaaaa :)
2006-11-21
  > Nästa text
< Föregående

Davidoff
Davidoff