Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Saknaden



Vi saknar dig så
din lek med kossan,
dina skutt, glädjen vid hemkomsten
och värmen när du vilade i knät.

och när det krafsar bakpå dörren
så släpps ditt änglaväsen in

du har alltid en plats hos mig, hos oss




Övriga genrer av carimba
Läst 310 gånger
Publicerad 2006-11-22 12:21



Bookmark and Share


    jäntan
Lilla, lilla Laura...

Vi saknar henne också!!!
En underbar liten taxdam med mycket fin svansföring...
2007-01-01

    Mejja
Låt saknaden ha sin plats i hjärtat! Det är jätteviktigt tror jag.
Tusen tankar till dig i saknaden
2006-12-15

    ej medlem längre
Nääää.. Aaaaaw... Så hemskt :'(
2006-12-08

  Canadien
Mamma, jag vill ha henne tillbaka.
2006-11-25

  Markattan
Saknaden efter en älskad vän är stark och överväldigande, men som du skriver, de lever för alltid kvar hos de sina. Fina saknads- och hyllningsord.
2006-11-22
  > Nästa text
< Föregående

carimba