Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Berövad livet


För att slippa känna dig värdelös
tog du allt av värde från mig

För att slippa känna dig tillintetgjord
gjorde du mig om intet

För att slippa känna dig maktlös
tog du makt över mig

Du tog allt mitt fina
och gav mig allt ditt fula

Du kunde inte dela livet med mig

Du tog mitt liv




Fri vers av eva m h
Läst 356 gånger
Publicerad 2006-11-22 13:20



Bookmark and Share


  liten lisa
det var pricken över i:et
2006-11-25

  Tosan VIP
Tänk om vi kunde leva livet utan att sänka varandra...vilken styrka det skulle vara!
2006-11-22

  Marreb
Mitt i prick!
2006-11-22

  Anjeska
Den berör
Den sätter ord på den svåra förlusten
Det som gick förlorat skall åter bli ditt Eva!
2006-11-22
  > Nästa text
< Föregående

eva m h