Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En dörr står på glänt







..... Undrar vad dom döljer sig innanför




Fri vers av Davidoff
Läst 257 gånger
Publicerad 2006-11-22 21:12



Bookmark and Share


  Flickan*i*L*för*Lycka*
Kort, och en så precis undran som säger så mkt=)
2006-12-09

    M
Det var träffsäker. Den gör mig nyfiken. Det är en bra känsla, den hjälper i alla fall mig framåt
2006-11-26

    Suzylu*
Det undrar jag med, öppna :D
2006-11-25
  > Nästa text
< Föregående

Davidoff
Davidoff