Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Novemberträd


Som snöflingor
i en lyktas sken
virvlar tankarna


Varsamt
hänger jag upp dem
på de svarta grenarna

Trädet som visar
sitt skelett
vittnar om naturens tålamod


Tillitsfullt låter jag tankarna
bli ett med det tålmodiga trädet




Övriga genrer av Bim
Läst 326 gånger
Publicerad 2006-11-23 15:27



Bookmark and Share


  Herr Morris
(njuter i tysthet)
2006-11-23
  > Nästa text
< Föregående

Bim