Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
12/11


En doft av natt

Ute är det svart
ett evigt hopplöst mörker
det blir aldrig ljust igen
tiden har stannat
timglaset är tomt
klockorna har slutat slå
vad gör det?
världen är ändå slut


Det doftar natt
vinden blåser kallt
sliter, drar
skrattar elakt
Kylan tränger sig
genom mina kläder
men mitt hjärta
kan inte bli kallare




Fri vers av Missi VIP
Läst 561 gånger
Publicerad 2006-11-25 10:32



Bookmark and Share


    Kitten
Välskrivet! Du har lyckats fånga en speciell känsla.
2007-02-01

  rebecca d
kallt både inuti och utanpå...att bli påverkad av årstiden? natten, som blir allt längre...och kylan....
2006-11-27
  > Nästa text
< Föregående

Missi
Missi VIP

Mina favoriter
dina ögon