Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I längtan ligger smärtan

En obeskrivligt ljuv och bitter smärta

 

längtan

efter närhet

ömhet

kärlek

 

får tiden att kännas verklig

avstannad

 

här andas min själ

men luften känns kall ibland

 




Fri vers av Mareld
Läst 284 gånger
Publicerad 2006-11-26 21:50



Bookmark and Share


  TiVa
Jag vet precis...
2006-11-27
  > Nästa text
< Föregående

Mareld
Mareld