Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Du finns ALLTID där när man behöver dig


Utan dig....

Jag drömmer om dig
Drömmer om dig
Men på fel sätt.

Drömmar som
aldrig kommer
att bli sanna.

Egentligen vill
Jag inte att
Mina drömmar
Ska besannas

Inte just de här
Drömmarna i alla fall


Men jag vill
Att du förblir
Min vän
Min vän för alltid

För utan dig
klarar jag mig inte
och det vet du om

Du vet alltid
när jag
behöver dig
då kommer
du smygande
lägger armen
om mig
- Och säger
Hur e det gumman

- Och det känns underbart

- Känns underbart att
Inte behöva tala om
hur man mår
hela tiden
För jag vet
att du förstår ändå


Du är inte som
de andra. De
andra förstår
ju ändå inte.
Hur mycket man än
försöker förklara
hur man mår,
vad man känner.
Så förstår de
ändå ingenting.


Saknar dig
de dagar
du inte
finns där

Men jag vet
-Att du vet


Att jag alltid
Kommer att
behöva dig

Och jag vet
- att du alltid
kommer att
finnas där
för mig


Det älskar jag dig för
Världens underbaraste
Vän och arbetskamrat




Fri vers av Davidoff
Läst 382 gånger
Publicerad 2006-11-27 00:04



Bookmark and Share


    Suzylu*
Oh vilken fiiiin :) Jag älskar den pm finfiin vänskap :)
2006-12-11

  prinscess VIP
mycket värdefull vänskap
2006-11-29

  Lena K Nilsson VIP
Berör mig mycket...en sådan vän är så värdefull att ha.
2006-11-29

    Porslinsdockan
jag rös till i slutet där,så skönt att ha åtminstone någon som kan känna med en utan att döma,bara få vara den man är och bara få känna det man känner,känner igen mig mkt i början.
2006-11-29

    Cajsa
Mycket fint skrivet, släpp aldrig den vännen
2006-11-28

    Lindizz
En mycket fin dikt, den beskriver rakt igenom hur en äkta vän betyder.
2006-11-28

  Karin I
ohh fint!
känner verkligen igen mig.
BRA! TACK
2006-11-27

  TiVa
Rakt från hjärtat, vacker och rent. Precis så som en sann vänskap är.. jättefint skrivet..
2006-11-27

  änglasjäl
Vilken fin hyllning till en vän:)
Han måste vara något alldeles extra den mannen,
och vilken lycka att du har honom att vila dig och stödja dig mot!
Man orkar inte alltid själv,
och man orkar inte alltid prata om de som är jobbigt för stunden,
då är det helt underbart att ha någon att bara vara med för en stund,någon som lyssnar och förstår utan att några ord behövs..
Fint!
2006-11-27
  > Nästa text
< Föregående

Davidoff
Davidoff