Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förtrollande...

Älskade


Din röst förtrollar mig



Önskar du fanns här




Fri vers av Davidoff
Läst 253 gånger
Publicerad 2006-11-27 00:17



Bookmark and Share


  Karin I
yes, röster kan förtrolla, härligt men det gör längtan ännu större.
2006-11-27
  > Nästa text
< Föregående

Davidoff
Davidoff