Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

avslutets ironi



så slets skinnet av på mitten
precis som seglen slits itu
av vindarna

lämningar

från midvattenstormar
och brottsjöar

som det sarkastiska
i saltet mot sönderkyssta läppar




Fri vers av Smultris
Läst 727 gånger
Utvald text
Publicerad 2006-11-27 01:33



Bookmark and Share


  utstött
Den är vacker smulan
2007-04-23

    ej medlem längre
Att skiljas är som att dö en smula var det någon som sa....
Du skriver som en gudinna!
2007-04-23

  Ola Rydberg
Stor poesi

Älskade varje ord
2007-04-22

    ettolrahC
Såret existerar fortfarande. Den är rätt rå, vacker, sagolik, brustna kemier. Den är djup på det där rätta sättet. Det är många bilder jag hinner läsa och förstå. Mycket väl godkänd!
2006-11-30

  Mats L.
Fint skrivet smulan
2006-11-28

  Shininkagemusha
Tung bild som skapas av få ord.
2006-11-27

  rebecca d VIP
plåga...hör jag...syns...river...bra! kram
2006-11-27

  Per Rydberg
Starkt, vackert språk! Jag tycker mycket om din brinnande dikt!
2006-11-27

  Davidoff
den här gillade jag skarpt
2006-11-27

    ej medlem längre
tycker riktigt mycket om
den här.. blir alltid
förtjust när raderna
följer hur tanken läser,
snyggt format!

slutet är en text
i sig själv
2006-11-27
  > Nästa text
< Föregående

Smultris
Smultris