Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vågar inte

....Somna



Jag är rädd att drömma om dig igen










Det blir så fel då och det vill jag inte




Fri vers av Davidoff
Läst 259 gånger
Publicerad 2006-11-27 03:10



Bookmark and Share


  Nanno
visst känner man igen sig..mycket strakt med de få orden som fömedlar en stark kännsla..
2006-12-01

  Mangal VIP
Starkt! Somna skulle kunna vara att våga leva.
2006-12-01

  Flickan*i*L*för*Lycka*
Förstår din rädsla Exakt...
2006-11-28

    Suzylu*
Super, jag älskar dittsätt att skriva på ;O
2006-11-28

  jaghetersara
enkelt och fint !
2006-11-28
  > Nästa text
< Föregående

Davidoff
Davidoff