Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kommentera, snälla. jag vet den är lång, men jag vill gärna få kritik, även om den är dålig insprirerad av \"i will follow you into the dark\" av death cab for cutie.


Om det bästa världen har att erbjuda

Jag ska följa dig in i det mörka ingentinget
om du någon gång kommer snava på kanten till ensamheten
ska jag krama ur din tomhet och skära bort det onda ur ditt hjärta.

Och för dig ska jag bygga en mur
och kärleken ska bli mitt murbruk
cementen ska vara en blandning av mitt hopp och mina drömmar
som jag skapat just för dig

Jag till och med älskar sättet dina ögonfransar
klistrar sig samman när du gråter ut dina sorger
mitt hjärta urholkas tider som nu
när du biter i mina akilleshälar och
jag faller så platt mot marken igen


Jag skulle så gärna gjort världen till ett dockhus
vi skulle vara dom stora och mäktiga
jag skulle låsa in dom som sårat dig på toan
och vi skulle skratta åt hur dom svalt
när vattnet slutat smaka för dem

Jag ska skapa en värld för dig
där älvor och änglar alltid finns till hands
en värld som vilar lätt på din skuldra
där vi kan leva utan fördomar
och ha helger hela veckan

för alla vardagar är en långvarande äcklig tablett
som aldrig börjar funka
men till helgen så kommer du och du är världens
bästa antidepressionspiller.



Jag bryr mig inte om att jag inte är den bästa
men du regerar över mitt söndertrasade hjärta
här finns föralltid en plats, klippt och skuren för dig
så till och med vingarna får plats.

Jag vill hjälpa dig att bli nöjd
och lära dig säga
\" jag är väl rätt bra ändå\"
och jag vill att du ska ta åt dig mina ord
för du är världens största mirakel
större än jesus, elvis och alla dem där.


för vi vet båda att livet är mer än fördomar
skitsnack, falskhet och personlighetsfrätande

jag vill sudda ut allt det där ur din verklighet.
så slipper du se det jag ständigt måste se
för det svider i ådrorna
när ännu ett självförtroende våldtas,
misshandlas och sparkas på.




Och hur jag än ser mig omkring finns inget finare än du
jag har kollat alla vinklar och alla perspektiv

fast jag försökt slänga och förakta dig några gånger
så springer jag med andan i halsen tillbaka igen


jag kommer följa dig igenom det hemska och det mörka
fast jag alltid varit så mörkrädd




Fri vers av Ängel i regnet
Läst 620 gånger
Publicerad 2006-11-27 20:21



Bookmark and Share


    Oprofessionell
''Jag till och med älskar sättet dina ögonfransar
klistrar sig samman när du gråter ut dina sorger
mitt hjärta urholkas tider som nu
när du biter i mina akilleshälar och
jag faller så platt mot marken igen''


Jag känner igen mig allt för mycket.
2006-11-27
  > Nästa text
< Föregående

Ängel i regnet