Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Acceptera

Inte som andra barn
Lilla Lisa, var snäll nu
Du vet han inte är som alla
andra barn
Acceptera
Mamma, mamma
Han förstör mina leksaker
Jag har inte tid
Acceptera
Mamma, han slog mig
Men du han menade nog inte det
Acceptera
Det är så det är
Var nu snäll och tyst
Acceptera




Fri vers av Lonley star
Läst 520 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-11-27 21:58



Bookmark and Share


  minette
ja så där kan det vara ,,,känner igen mig

både som syskon och som mamma
2007-02-27
  > Nästa text
< Föregående

Lonley star
Lonley star