Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag ska lära dig att vara depressiv med stil

Jag ska lära mina barn att ta en sil
att blanda sprit med cipramil
att vara däckad med stil

Jag ska lära dem att bära kniv
att vara föredömliga tidsfördriv
att vara vackert dekorativ

jag ska lära dem att slösa bort sitt liv




Fri vers av Cyanid
Läst 583 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-11-28 00:52



Bookmark and Share


  Myosotis
att vara föredömliga tidsfördriv
att vara vackert dekorativ

bra. jag gillar det du skriver.
2007-01-20

    narcoleptic
haha hemskt & skitsnyggt..
2006-12-04

  kärleksbarn
klockrent!
2006-11-28
  > Nästa text
< Föregående

Cyanid
Cyanid