Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

delar av gröten

så här stor var kärleken
och där sträcker jag ut armarna
allt jag kan tills ryggen knakar

men från distans
ser jag ut som en miniatyrisk varelse
armarna är riskorn

som två riskorn

så stora var vi

och jag antar att jag också skulle
vänt ryggen
om jag insåg det då

men du fick plats där i armarna
innan tiden gjorde att vi krympte
och placerade oss mitt i gröten




Fri vers av lissa
Läst 354 gånger
Publicerad 2004-12-21 21:23



Bookmark and Share


  Dagg
Känner en humor i det du skrivit, den här är nog bäst hittils!
2005-05-04

  Zam
din fantasi har verkligen ingen gränser ;) like it a lot, så det så.
2005-01-17

    Göte Holmlund
om ryggvändandets heta gröt...eftersmakar dock bättre än magplask i panikpuddingen
2004-12-24

  Sara Boström
är det lätt att vara efterklok, och ibland kan det vara svårt att se hela gröten för alla riskorn;) Kul betraktelse.
2004-12-21
  > Nästa text
< Föregående

lissa
lissa

Mina favoriter
hej då
far är död