Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fragment

En doft, en påminnelse från förr
mormors låda, smycken och fina saker
En flickas tindrande ögon
Lycka!

En doft, en påminnelse från förr
ladugård, kor, kalvar och en häst
En full höskulle,flickans tindrande ögon
Lycka!

En doft, en påminnelse från förr
Högsommar ängen, förgätmigej
en blomsterkrans, flickans tindrande ögon
Lycka!




Fri vers av Lillali
Läst 255 gånger
Publicerad 2006-11-28 18:54



Bookmark and Share


  Freeman
En doft...en påminnelse från förr, så mycket det kan betyda och så mycket det kan få oss att minnas och fantisera!
Vackert!
2006-12-10
  > Nästa text
< Föregående

Lillali
Lillali