Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spindeltrådsbalanserandet

Konsten är att inte titta ner
inte vända sig om
lita på styrkan
Den brister inte av din ringa vikt

Lyft huvudet
se framåt

Så blir man: 
Mästaren på
livets lina




Fri vers av Lillali
Läst 544 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-09-02 15:10



Bookmark and Share


  aftermath
gillar första stycket skarpt
ja, kanske blir man mästare på livets lina så..
2007-09-03
  > Nästa text
< Föregående

Lillali
Lillali