Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

förträngning....




Hopp

Längre och längre ner i dyn sjönk de
mörka minnena
Grummlade av den oundvikliga
tiden
 Sövd av glömska
Gömd av okunskap
Tjättrad av oförstånd
Försiktigt vaggad av tiden
Dvalad av drömmen
om den ljusa
framtiden




Fri vers av Lillali
Läst 554 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-12-10 23:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lillali
Lillali