Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ruderalia regina= Maskrosdrottning


Maskrosbarn Eller: Ruderalia regina

Jag är inte längre ett maskrosbarn
Jag är en
maskrosdrottning

Stark, stolt och vacker!

RUDERALIA REGINA




Fri vers av Lillali
Läst 554 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-05-27 22:51



Bookmark and Share


  Gawain VIP
Indeed! Det var prcis rätt. Underbart!
2007-11-02

  aftermath
grattis säger jag!
2007-05-28

  Havsjungfrun
Yes..fortsätt vara det..=)
2007-05-27
  > Nästa text
< Föregående

Lillali
Lillali