Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Själsträngtan

oros fyllda cellminnen

åter väckta

till liv

tynger bröstet

fyller själen

plågsamt


Glädjefyllda stunder

tränger undan

undran


Väcker hopp

fyller själen

underbara Liv!

 




Fri vers av Lillali
Läst 512 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-09-02 12:32



Bookmark and Share


  * Ammi *
Mm.. vacker poesi!
2007-09-02
  > Nästa text
< Föregående

Lillali
Lillali