smärta!!!!!

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

smärta!!!!!




Spindeltråd

slits mellan hopp och förtvivlan
mellan himmel och avgrund
drömmar och mardrömmar

har gett bort mer än någonsin

smärtan gror
Växer sig oändligt stor

Inte veta
Våga hoppas

Balansera på en spindeltråd

 




Fri vers av Lillali
Läst 509 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-09-01 23:34



Bookmark and Share


  charlotte hedendahl
Mycket bra!
2007-09-01
  > Nästa text
< Föregående

Lillali
Lillali