Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inspirerad av en en vän




Carpe Diem

Ta tillvara på det du får
Njut av var minut
Det som varit kommer aldrig åter

Drömmen du drömt
 livet du levt
följer dig

Du får det du behöver
Bara du vågar
förändra din plan

Lev livet så att du
inget ångrar
vid slutet

Utan OM och utan Men
våga, vilja leva
i nuet




Fri vers av Lillali
Läst 539 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-09-02 14:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lillali
Lillali