Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

likförnimmelse



jag tror att det luktade död

och i samma ögonblick som du log
miste det blåa sin färg
en stark varseblivning om föruttnelse
sedan föll du uppåt väggar

jag hade en känsla av död




Fri vers av Smultris
Läst 679 gånger
Publicerad 2006-11-29 00:24



Bookmark and Share


  frig
den här ger mig the creeps
på ett mycket bra sätt.. tycker om den
2006-11-30

  Ms Lovecraft
Det här luktar rigor mortis och det är brabrabra.
2006-11-29

  Mats L.
Fint skrivet
2006-11-29

  Nina V A
Du har sannerligen en känsla utöver det vanliga för ord! Och nog kan man ibland få en förnimmelse av "död" framför sina ögon, imponerande bra som alltid!!!!
2006-11-29

  Ola Rydberg
tung och intressant
starka bilder målas upp
2006-11-29

  Smultris
Ohhhh... ANETTE KARLSSON, vad det är skojigt med såna som dig...
Såna som verkligen kan ta den konstruktiva kritik man ger. Ett stort
tack till er... Och tack för hämdkommentarer, det är alldeles underbart moget.

Jag lägger in en länk till texten jag kommenterade:

http://poeter.se/viewText.php?textId=306507


Att jag sedan tackar dig för din finfina kommentar här under min dikt
är för att du har blockat mig så att jag inte kan maila dig.

Tyvärr så kommer jag inte blocka dig tillbaka, det ligger under min nivå.

2006-11-29

  Sanningsägaren VIP
känner lik stelheten komma
fast det är inte skämt allt
lik som
lik t förbannat
så gör den här
förbannat ont
och får mig att ja...
skit också
du berör!
2006-11-29

    ej medlem längre
Usch så hemskt. Ger mig ingenting.
2006-11-29

    Eminemil
Jag kan riktigt leva in i din dikt! Väldigt bra, jag fick små rysningar när jag läste detta mästerverk.
Jag kan väl inte säga mer än att jag gillade det!
2006-11-29
  > Nästa text
< Föregående

Smultris
Smultris