Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bortkommen

Vart är min karta?
Vem har stulit min kompass?
Måste leta vägen tillbaka

Nu är jag vilse, försvunnen.
Mina fotspår har suddats ut
Hur hittar jag vägen tillbaka?






Fri vers av Lillali
Läst 286 gånger
Publicerad 2006-11-30 20:52



Bookmark and Share


  Freeman
Been there...tyckte om den! =)
2006-12-10

    Camillaa
Bra
mycket!
/ C
2006-11-30
  > Nästa text
< Föregående

Lillali
Lillali