Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett verbalt one night stand över en kaffe



Jag har aldrig varit ärlig har aldrig varit så dum
När jag pratar med någon så bryr jag mig inte
för alla är så jävla trista, och hopplöst triviala
drick ditt kaffe fort för jag tänker gå härifrån


Du och dina jävla problem
- håll käft och le

varför ska du hålla på
och älta och kämpa
egentligen existerar
inte verkligheten

eller du
och jag är inte jag

så kan vi bara lägga ner?


Du tycker egentligen inte om mig och jag
kunde inte bry mig mindre om dig
och jag har haft ett 18 år långt nederlag
Det var längesen jag menade någonting alls


Dina känslor kan du spara
- Håll käft och gå

Bespara mig dina våndor
tack för kaffet älskling
men jag har fått nog av dig
och dina verbalspyor


så kan vi bara lägga ner?




Fri vers av Cyanid
Läst 606 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-12-01 13:01



Bookmark and Share


  isidore
Ja, gärna. Mycket bra, vårdat.
2008-05-17

    narcoleptic
brabrabra.
2006-12-04
  > Nästa text
< Föregående

Cyanid
Cyanid