Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

andra december tvåtusensex



och fast vi vistades
på två olika platser
i realiteten

fakticiteten

så höll jag dig hela tiden
i bråddjupet

oavbrutet

andades vi dimslöjor
beträdde lufthav
fanns inga mellanting

finns inga mellanting
runtomkring

då iskristaller klär din vinterhud
med kärleksljud

i sagoskrud

ohh herregud 
ohh herregud




Fri vers av Smultris
Läst 4209 gånger och applåderad av 1 personer
Utvald text
Publicerad 2006-12-04 00:08



Bookmark and Share


  Mikael Lövkvist
Helt makalöst vackert skrivet. Och vilket underbart avslut på dikten. Grattis!!!
2006-12-08

  H Helix
Underbart.
2006-12-07

  Mats L.
Vackert smulan
2006-12-06

  molly crayons
ja, jag bara.. vacker, vacker, vacker.. liksom. :)
2006-12-06

  Lola
Du menar mig va?
=)

Nä, allvar: Oh, Herregud vilken dikt.
Assonanser, sköna upprepningar, precist placerad ord. Jag gillar verkligen radbryten i denna, eftersom jag inbillar mig att jag förstår varför.
Mycket fint och profsigt.
2006-12-04

    Elie
det här gillade jag, jättebra!
2006-12-04

    ej medlem längre
Riktigt härlig dikt. Utan att jag behöver analysera mer (för att framstå som en intelektuell liten grabb) så ska jag bara;

Hurra så bra!

det blir något att läsa fler gånger.
2006-12-04

  Ida Karolina Bertilsson
Du kan dina upprepningar. Stark rygggrad i texten så jag vågar drömma mellan raderna.
2006-12-04

  Nina V A
Shit va nice läsning!!! upprepningarna som avslut sluter texten så mäktigt, makalös e du!
2006-12-04

  liten_snopp
Trollbindande vackert!
2006-12-04
  > Nästa text
< Föregående

Smultris
Smultris