Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingen vet vad de inte ser.

Alla intar sina platser och ridån går upp.
Showen kan börja.

\"Empty spaces - what are we living for\"

Flickan kliver ut i ljuset och ler.
Hon känner en bultande smärta i bröstet.
Men hon låtsas som ingenting, publiken applåderar.
Hon döljer smärtan, som fortfarnade finns kvar.

\"Inside my heart is breaking, My make-up may be flaking, But my smile still stays on.\"

Hennes smärta tilltar allt mer, hon gör allt för att ignorera den.
En tår trillar från hennes öga, en tår av smärta.
Hon blundar hårt och tar två vacklande steg bakåt.
Sedan öppnar hon öppnar hon ögonen och tar tre steg framåt.

\"I\'ll top the bill, I\'ll overkill, I have to find the will to carry on\"

Finner ingen ro, smärtan tar över.
Det svartnar för ögonen, hon blinkar.
I huvudet på henne snurrar det.
Hon försöker dölja, försöker glömma.
Hon snubblar, men reser på sig igen.

\"Whatever happens, I\'ll leave it all to chance\"

Ridån går ner.
Hon ramlar ihop under applåder.
Medan Publiken ingenting vet stiger paniken bakom ridån.
Flickan släpas till ett hörn och en annan flicka tar över hennes roll.
Ridån går upp och alla börjar på nästa scen.

\"The show must go on\"




Övriga genrer av Blenda
Läst 260 gånger
Publicerad 2006-12-04 21:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Blenda