Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Du är långt borta, nersövd och kämpar för ditt liv. Jag saknar dig, du ska klara det här. Jag tror på dig, kom tillbaka


Kan jag bara få öppna en dörr?

.

Kan jag bara få öppna en dörr
Och se dig sitta där bakom?


Kan jag bara få se ett leende leka på dina läppar
Och se dina ögon tindra?

Kan jag bara få höra din röst säga mitt namn
Och höra ditt varma skratt?

Kan jag bara få hålla om dig igen
Och känna värmen?

Kan jag bara få öppna en dörr
Och finna dig där bakom?




Fri vers av Blenda
Läst 382 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-04-26 00:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Blenda