Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Grå December

.

Jag står på en klippkant

En stad som lyser upp det mörka är nedanför mina fötter.

Kan jag flyga?


Snön som en gång färgat det mesta vitt, är nu slaskig och grå.
Folk som en gång var så glad för December-yran
Suckar
De utlovade minusgraderna blev fem plus.
Snön smälter.
Svart asfalt börjar synas.


Ifrån min klippkant

Ser jag hur stadens alla ljus lyser.

Kan jag flyga?


Ett steg som jag aldrig tog

skulle gett mig svaret



är du glad nu?

.




Övriga genrer av Blenda
Läst 351 gånger
Publicerad 2007-12-04 22:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Blenda