Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pink, fluffy jacket

Livet genom rosa glasögon.
Tufft att inte se.
Tufft att inte höra.
Eller bara att bära den där rosa, fluffiga jackan.

Sticka.
Ses som två saker;
Att försvinna..
Eller att skapa.

Blind?
Döv?
Känslolös?
Eller bara sårad?


Vad gör mest ont?
Slag..?
Eller är det ord?




Fri vers av Blenda
Läst 399 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-03-18 22:14



Bookmark and Share


  Carlita
jag tyckte om något i denna, kanske allt!

särskilt titeln, jag blir svag för rosa, fluffiga saker. men även för de oskuldsfulla frågorna och hur de hänger samman med insikterna i övriga rader

dessutom har jag knallrosa solglasögon och är bra på att sticka i båda bemärkelserna, bara som en parantes :)
2008-03-18
  > Nästa text
< Föregående

Blenda