Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min klass, mina närmaste vänner och en av mitt livs kärlek.


Minnena glömmer jag aldrig.

.

Kommer du ihåg den gången,
den natten,
när vi alla satt där
och hade en underbar stund?

Kommer du ihåg den dagen,
på skolan,
när allt var bara skit
och vi bara ville bort därifrån?

Kommer du ihåg den morgonen,
på rälsen,
när vi bara gick där
och solen kastade sina första strålar på oss?

Kommer du ihåg den kvällen,
på taket,
när vi bara satt där
och bara var du och jag?


Allting kommer jag sakna,
men aldrig mer få tillbaka.




Fri vers av Blenda
Läst 375 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-01-06 23:30



Bookmark and Share


    Komisarek
Bra skrivet och jag tycker du målar upp en klar bild
Mycket luft i texten vilket jag gillar
2008-01-06
  > Nästa text
< Föregående

Blenda