Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Made me promise I\'d try To find my way back in this life I hope there is away To give me a sign you\'re okay


Rest in Peace

.

Skulle jag ha ett ljus som brann för evigt skulle jag tända det.
Jag skulle låta det brinna för de som dör.
De som har dött.
De som är sjuka.
De som lever.

Jag skulle tända det för Sanna, som dog.
Jag skulle tända det för Engla, som dog.
Jag skulle tända det för Tredje världen.
Jag skulle tända det för min mamma.
För min familj.
För mina vänner.
För min klass.
För mina lärare.


Jag skulle låta det brinna för livet och döden.
Lysa upp det mörka.
Ge hopp och styrka.
Värma.

Ge mig ljuset, så skulle de få brinna i evighet.




Övriga genrer av Blenda
Läst 362 gånger
Publicerad 2008-04-22 22:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Blenda