Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag känner mej sorgsen.. okej?


Det vackraste i världen.



Jag skrev ditt namn på ett papper.
Det såg så fint ut, så jag uttalade det högt.
Efter det så kom jag fram till att ditt namn,
Är det vackraste namnet i världen.

Jag såg en skylt som visade var en stad låg.
Det lät så fint, så jag reste dit.
När jag var där kom jag fram till att den staden,
Var den vackraste staden i världen.

Jag var i ett hus en gång.
Det var så fint, så jag köpte det.
Runt julen det året kom jag fram till att det huset,
Har det vackraste rummen i världen.

Jag såg mig i spegeln en gång.
Den visade en flicka med sorgsna ögon.
Då kunde jag inte förstå
Varför jag inte var glad som sett allt det vackra i världen?




Övriga genrer av Blenda
Läst 444 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-09-10 18:52



Bookmark and Share


  hellen
;) vad synd att du var sorgsen;( så fint och bra som du skriver skulle jag vara jätte glad, men man måste ju faktiskt inte alltid vara glad, tack för din fina text i alla fall;)//hellen
2007-09-10
  > Nästa text
< Föregående

Blenda