Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag vet inte varför, men den är där. rädslan.


Springer

.

Jag springer på en ensam stig.
Springer och springer
Inte ens de rötter som sticker upp ifrån marken
Kan stoppa mig från att springa

Springa av rädsla

Jag springer mot ensamheten.
Springer och springer.
Inte ens mina vänner kan hitta mig där.
På den platsen som föddes av min rädsla.

Min rädsla för att komma någon nära.

.




Fri vers av Blenda
Läst 398 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-10-28 19:29



Bookmark and Share


  Darkness
Huu ja, vi är många som är rädda och springer fort hela tiden..
2007-10-28
  > Nästa text
< Föregående

Blenda