Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min första text på engelska


So dark

It's so dark
inside of me

And I can't
Do anything
about It

And I
hate myself
for that




Fri vers av Davidoff
Läst 329 gånger
Publicerad 2006-12-04 22:34



Bookmark and Share


  TiVa
There is a light... you just don't see it right now... Hang in there!
2006-12-04

  prinscess VIP
ja det kan vara så svårt kanske
men du kanske skulle prata med någon
om det som är kunnig på sådant
2006-12-04
  > Nästa text
< Föregående

Davidoff
Davidoff