Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjärtlig fälla

 

 

när du såg på mig

blev jag alldeles knäsvag

men

när du sen sa åt mig att gå

(vad var det jag missa)

byggde jag en mur

 

när jag ser dig

nu

förstår jag vad det var jag missa

när jag sa åt dig att gå

(du sa förlåt)

då föll du i din egna grop

 

jag hoppas att du ser

nästa gång innan det är försent

 

 




Fri vers av ia VIP
Läst 231 gånger
Publicerad 2006-12-05 18:08



Bookmark and Share


  issac.a.m
mycket fint text
tycker om början
när du såg på mig

blev jag alldeles knäsvag

men

när du sen sa åt mig att gå
2006-12-08

  issac.a.m
mycket fint text
tycker om början
när du såg på mig

blev jag alldeles knäsvag

men

när du sen sa åt mig att gå
2006-12-08

  Micael Axelsson
Smärtsamma känslor... svikningar...
från två håll, med två stängda dörrar,
där den ena vill komma tillbaka in...
men för sent.
2006-12-05
  > Nästa text
< Föregående

ia
ia VIP