Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

drömd värld...?

jag andas
lever
slåss på rea och
jobbar häcken av mig

jag är vaken

jag finns

...eller?

är jag drömd
som flickan utan ben
i mina drömmar?


är drömmen verklighet?

kommer de klockan fem
och hämtar mina missiler?
är mitt baseballträ av aluminium?
har jag ett baseballträ??
äter katten upp min bror?

jag är vaken!
Allt det där
är drömt!

Eller.....?

Hjälp...........!







Fri vers av Zam
Läst 435 gånger
Publicerad 2004-12-27 23:56



Bookmark and Share


  Pojken i Svart
bra skrivet... dina ord väcker många tankar hos mig!
2005-01-08

    ej medlem längre

2004-12-28

  Roger VIP
och befriande! Bra skrivet!
2004-12-28

  Cattis Rönn
härligt med drömmar...om det nu var drömm...Bra skrivet!
2004-12-28
  > Nästa text
< Föregående

Zam
Zam